В Києві стався новий витік газу / ДСНС

В житловому будинку на вулиці Райдужна, 69 в Києві стався витік газу з послідуючим горінням в одній з квартир.

Читайте такожВибух невідомого пристрою на Львівщині пошкодив автомобіль

Як повідомляється на сайті ДСНС, рятувальники отримали повідомлення про пригоду о 10:53.  На місце негайно направили вогнеборців.

Відео дня

По прибуттю на місце події було встановлено, що пожежа виникла у квартирі на першому поверсі дев'ятиповерхівки, але до моменту прибуття рятувальників ознаків горіння не спостерігалося. Не гаючи часу, рятувальники відразу ж приступили до евакуації людей. 

Власник квартири, де сталася пожежа, дістав незначні опіки кисті правої руки. Чоловіка передали лікарям. З верхніх поверхів будинку рятувальниками було евакуйовано 8 осіб. 

ДСНС

На місці події виїзджало 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 12 людей особового складу підрозділів ДСНС.

Як повідомляв УНІАН, 21 червня сталася вибух в десятиповерховому житловому будинку на вулиці Соломії Крушельницької. В результаті вибуху сталося руйнування четвертого, п'ятого, шостого, сьомого і восьмого поверхів. Поліція відкрила кримінальну справу.

В результаті вибуху без житла залишилися 125 осіб, які жили в квартирах однієї з секцій будинку. Зазначалося, що попередньо, загрози для інших секцій будинку немає. Рятувальники дістали з-під завалів тіла п'ятьох людей: двох жінок 1943 і 1974 р.н. і трьох чоловіків 1991 року, 1967 1976 р.н.