З'явилося відео польоту гвинтокрила з Монастирським перед падінням / фото Магнолія-ТВ

У мережі з'явилися кадри польоту, ймовірно, гелікоптера Super Puma, який впав у Броварах. На його борту перебувало керівництво Міністерства внутрішніх справ.

На кадрах, опублікованих низкою українських Телеграм-каналів, видно, що гелікоптер летів в умовах туману і наближався до міської смуги. 

Зазначається, що ці кадри було знято за кілька хвилин до того, як гвинтокрил ДСНС впав посеред Броварів поблизу дитячого садочка.

Загибель керівництва МВС: що відомо

Вранці в середу, 18 січня 2023 року, жителі Броварів Київської області повідомили про вибух у місті, а потім почалася масштабна пожежа поблизу дитячого садка. Про подію повідомила низка місцевих Телеграм-каналів і опублікувала відео з місця події. 

Пізніше в ОП заявили, що на об'єкт соціальної інфраструктури на Київщині впав літальний апарат. 

За кілька годин очільник Нацполіції Ігор Клименко оголосив, що внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ. На борту був міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, а також його перший заступник Євген Єнін і держсекретар Юрій Лубкович.

За даними очільника Київської ОВА Олексія Кулеби, кількість жертв авіакатастрофи зросла. Станом на 10.30 - 18 загиблих, у тому числі 3 дітей.

Відомо про 29 поранених, серед яких - 15 дітей. Потерпілим надається вся необхідна допомога. 

Вас також можуть зацікавити новини: