Гелікоптер упав у Броварах / фото Магнолія-ТВ

Вранці в середу, 18 січня 2023 року, жителі Броварів Київської області повідомили про вибух у місті, а потім почалася масштабна пожежа поблизу дитячого садка. Про подію повідомила низка місцевих Телеграм-каналів і опублікувала відео з місця події. 

Як пише тг-канал "Реальний Київ", посилаючись на слова очевидців, в Броварах сталося падіння гелікоптера.  Також в мережі з'явилися кадри, як нібито горить дитячий садочок. Пізніше "Реальний Київ" додав, що навколо все затягнуто димом і горить, чути крики, всі спецслужби на місці.

Потім з'явився коментар ОП, в якому йдеться лише про те, що на об'єкт соціальної інфраструктури на Київщині впав літальний апарат. 

Оновлено 09:00. У Броварах на Київщині поблизу дитячого садка впав гелікоптер, спалахнула пожежа. Людей евакуюють, повідомила "Суспільному" представник поліції Київщини Ірина Прянишникова.

Оновлено 9:15. Внаслідок падіння гелікоптера поблизу дитсадка у Броварах загинуло 5 людей, серед них можуть бути діти. Про це в коментарі УНІАН повідомила речниця поліції Київщини:

"Попередньо, впав гелікоптер поряд із дитячим садочком. Є вже інформація про 5 загиблих..., попередньо можуть бути загиблі серед дітей".

Прянішнікова додала, що на місці події вже присутній очільник поліції Київщині Андрій Нєбитов.

"Під час трагедії у дитсадку перебували діти та співробітники закладу. Наразі всіх евакуювали. На місці падіння працюють швидкі, поліція та пожежники", - уточнив інформацію очільник Київської ОВА Олексій Кулеба.

Оновлено 10:00. Також є інформація про 3 загиблих та 5 поранених після падіння гелікоптера у Броварах на Київщині, повідомили ведучі телемарафону з посиланням на Броварське управління поліції.

Також з’явились перші фото й відео з місця падіння гвинтокрила у Броварах:

У Броварах упав гелікоптер / фото Магнолія-ТВ
У Броварах упав гелікоптер / фото Магнолія-ТВ

Пожежа у Борисполі під час повітряної тривоги

Раніше у Борисполі Київської області місцеві жителі чули вибух, після чого почалася пожежа. Це все співпало з оголошенням повітряної тривоги по Києву і регіону.

Пізніше ситуацію пояснив мер Борисполя Володимир Борисенко. Він наголосив, що це - не ворожа диверсія або "приліт". Це пожежа на підприємстві в районі залізничного вокзалу.

Вас також можуть зацікавити новини: