Харків. 20 січня. УНІАН. Автомобіль сина депутата Олександра Фельдмана потрапив у ДТП. В аварії загинули 5 осіб.

Як повідомляє ТСН з посиланням на видання «Об`єктив», на 610 кілометрі траси Харків-Довжанський, біля міста Ізюму, 19 січня близько 21:20 зіштовхнулися два автомобілі – Porsche Cayenne і Renault Duster.

Відео дня

Водій автомобіля Porsche Cayenne не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де і зіштовхнувся з Renault. У результаті ДТП обидва водії і троє пасажирів автомобіля Renault загинули на місці. Зараз триває слідство.

За інформацією видання «Сегодня», автомобіль Porsche Cayenne зареєстрований на сина народного депутата Олександра Фельдмана - Олександра Олександровича Фельдмана.

Як вдалося з`ясувати журналістам, за кермом Porsche Cayenne знаходився житель Харкова, 37-річний Юрій Штонда, водій (за іншими даними - помічник) родини Фельдмана.

У Renault знаходилися жителі Артемівська й Артемівського району Донецької області - троє чоловіків (1981, 1973 і 1961 років народження) і 40-літня жінка. Хто був за кермом цієї машини - невідомо.

Джерела видання «Об`єктив» стверджують, що під час зіткнення на спідометрі Porsche була зафіксована швидкість понад 200 кілометрів.

У прес-службі народного депутата УНІАН повідомили, що сина Фельдмана на момент аварії за кермом машини не було - на той час він перебував у Києві. Машину взяли без відома власника.

Фото сайту харківського ЦЗГ