Харків. 24 січня. УНІАН. 25 січня розпочинається Всеукраїнський тур видатної поетеси Ліни КОСТЕНКО, яка напередодні Нового року презентувала свій перший прозовий роман «Записки українського самашедшого».

Як повідомляє сайт видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», в рамках туру відбудуться 7 творчих вечорів-зустрічей. У вівторок, 25 січня, заплановано зустріч Л.КОСТЕНКО у місті Рівне - в обласному музично-драматичному театрі.

Вже 31 січня поспілкуватися з поетесою зможуть жителі й гості Києва - у театрі ім. Івана Франка (безкоштовні запрошення можна буде отримати в касі театру з 24 січня - не більше двох в одні руки).

Відео дня

7 лютого відбудеться зустріч у Харкові - в Оперному театрі, 10 лютого - в Кривому Розі у Палаці молоді та студентів, 14 і 15 лютого - у Львові в Університеті ім. Івана Франка та театрі ім. М. Заньковецької.

Остання зустріч Л.КОСТЕНКО у рамках Всеукраїнського туру з читачами відбудеться 16 лютого в Острозі - в Острозькій академії.

Під час вечорів заплановано виступи Ліни Василівни, відповіді на письмові записки (перевага надаватиметься коротким запитанням), виступи артистів, автограф-сесія поетеси.

Триватимуть вечори по 2 години, автограф-сесії - до 45 хвилин.