Харків. 20 вересня. УНІАН. Представник БЮТу, харків’янин Олександр ФЕЛЬДМАН готовий профінансувати створення політичної сили, яка об’єднає Інну БОГОСЛОВСЬКУ, Олега ТЯГНИБОКА, Вєрки СЕРДЮЧКИ та Романа КОЗАКА.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата 5-го скликання.

За словами О.ФЕЛЬДМАНА, український виборець сьогодні багато втрачає від того, що «ці видатні політики знаходяться в різних політичних таборах і не можуть об’єднати зусилля». В результаті люди вимушені розриватися у своїх симпатіях, вважає бютівець.

Відео дня

О.ФЕЛЬДМАН переконаний, що ці політики обов’язково мають об’єднатися заради майбутнього, аби не дати одне одному остаточно загубитися.

«Подивіться, що відбувається: Вєрка СЕРДЮЧКА не пішла до парламенту, тому що там уже буде Інна БОГОСЛОВСЬКА. Олегу ТЯГНИБОКУ явно не вистачає жіночої компанії, яку йому могли б скласти Інна Германівна та Вєрка. А Роман КОЗАК з кандидата в президенти взагалі перетворився в кабмінівського клерка. Це колосальна втрата», - заявив О.ФЕЛЬДМАН.

За його словами, він також знайшов гідних кандидатів, котрі зможуть представляти таку політичну силу у Харкові – це Михайло ДОБКІНА та Геннадій КЕРНЕС. Когось із них можна взяти навіть у першу п’ятірку списку цієї політичної сили, вважає О.ФЕЛЬДМАН.