З дівчинкою, яка одягла поліцейську форму, вже встигли поговорити правоохоронці / фото з соцмереж

Одинадцятикласники школи № 74 Владивостока Російської Федерації влаштували флешмоб у БДСМ-костюмах в школі з нагоди закінчення школи.

Про це пише портал VL.ru.

Фотографії дівчини в поліцейській формі поряд з хлопцями в масках зайчиків та із заклеєними скотчем сосками розлетілися по соцмережах.

Судячи з відео, натовп школярів у різних костюмах спочатку весело танцював під музику на ґанку школи, а потім перемістився в актовий зал.

Директор школи № 74 Галина Пугіна розповіла, що вона дізналася про події напередодні і вже поспілкувалася з однією з дівчат. З'ясувалося, що це сталося не на урочистій лінійці, а днем раніше - 22 травня.

«В минулому році після уроків (у день самоврядування – УНІАН) школярки влаштували яскравий виступ в образах стиляг, одягнувши сукні в горошок. В цей раз планувалося аналогічне шоу, але все пішло не за планом. Школярі, про яких зараз говорять, – з 11-го «Б». Цей клас взагалі, як сказати... Часто намагаються продемонструвати, що вони вже дорослі», - пояснила директор.

фото з соцмереж

З дівчинкою, яка одягла поліцейську форму, вже встигли поговорити. За словами школярки, вона не думала і не знала, що "робить щось погане". З іншими учасниками скандального флешмобу вчителі і директор також планують поговорити.

Як повідомили в прес-службі УМВС Росії по Владивостоку, за фактом відеозапису проводиться перевірка, встановлені особи учасників інциденту, а також їх батьків.

фото з соцмереж

«Форму співробітниці правоохоронних органів школярі купили в магазині спецодягу спеціально для проведення заходу. В ході перевірки буде прийнято рішення у відповідності з російським законодавством», – відзначили в прес-службі.

Зазначимо, що за незаконне носіння форменого одягу зі знаками розрізнення, з символікою правоохоронних органів у РФ передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу до 1500 рублів з конфіскацією.

Як повідомляв УНІАН, у Москві затримані робітники, яких підозрюють у викраденні зі шкільного заходу «Останній дзвоник» трьох школярів з метою використання дитячої праці.