11 грудня погода в Україні буде різноманітною / Фото ua.depositphotos.com

Сьогодні погода в Україні буде різноманітною і нестабільною. Найхолодніше буде на заході та сході країни, а на півдні й місцями в центрі повітря прогріється до +10°...+13°. При цьому в центральних і північних областях пройдуть дощі, місцями - сильні.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найхолодніше. Тут повітря максимально прогріється лише до +1°...+4°. У більшості областей очікується похмура, але суха погода. Лише у Хмельницькому можливий невеликий дощ.

Відео дня

На півночі країни сьогодні - трохи тепліше. Тут стовпчики термометрів піднімуться до +4°...+7°. Весь день очікується похмура погода. У Житомирській, Київській та Чернігівській області - дощі, у Сумській - ймовірність опадів мала.

Читайте такожНа українців чекає приємний погодний сюрприз: прогноз на вихідні (карта)

У центральних областях сьогодні дощитиме. Тут дощі, місцями - сильні, очікуються в Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській та Дніпропетровській областях. Повітря прогріється до +6°...+10°.

Жителів Сходу сьогодні чекають +4°...+5°, невелика хмарність. Без опадів.

На півдні сьогодні буде найтепліше. Тут повітря прогріється до +9°...+13°. У більшості областей очікується невелика хмарність, а в Миколаївській області можуть покапати невеликі дощі.

Погода в Україні 11 грудня / фото УНІАН

Нагадаємо, за даними Укргідрометцентру, сьогодні вранці у західних та Вінницькій областях буде туман, видимість 200-500 метрів, на дорогах ожеледиця.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: