У найближчий тиждень погода в Україні буде мінливою / фото arminjung, Pixabay

Найближчого тижня погода в Україні буде нестабільною. У перші дні тижня в більшості областей очікується зниження температури до +20°...+24°. Потім температура підвищиться, пройдуть грози і дощі. До кінця тижня опади припиняться і вдарить спека - практично по всій країні буде ясна і безхмарна погода, а стовпчики термометрів піднімуться до +28°...+34°. Про це повідомляє Погода УНІАН

Понеділок в Україні буде сухим і досить сонячним. Температура в більшості областей буде комфортною, +23°...+26°, лише місцями на півдні повітря прогріється до +28°.

10 липня в Україні буде комфортна літня погода / фото УНІАН

У вівторок, 11 липня, на заході, сході, а також у Криму та деяких центральних областях очікуються дощі, місцями сильні та з грозами. Температура знизиться до +20°...+24°, лише місцями на півдні та в Закарпатській області стовпчики термометрів піднімуться до +27°...+29°.

Відео дня
11 липня частину України накриють дощі та зливи, а температура знизиться / фото УНІАН

У середу, 12 липня, температура в Україні залишиться без істотних змін, тільки на заході різко потеплішає - до +27°...+30°. У Криму покапають невеликі дощі, на решті території - збережеться переважно суха погода.

12 липня на заході України стане помітно спекотніше / фото УНІАН

В середині тижня в Україні буде багато дощів та гроз. На заході температура опуститься до комфортних значень +25°...+27°, а на решті території - підніметься до +27°...+31°, на півдні місцями - до +32°.

13 липня в Україні дощитиме і гримітиме / фото УНІАН

Перед вихідними, 14 липня, опади сконцентруються в центрі та на Лівобережжі України. Температура по країні буде на рівні +25°...+28°, на півдні - до +31°.

14 липня у більшості областей України буде комфортна температура / фото УНІАН

На вихідних погода в Україні стабілізується. Температура поступово підвищиться, а опади практично припиняться. Наприкінці тижня на нас чекає переважно сонячна погода та спека. На заході буде +29°...+31°, на півночі +23°...+29°, на сході +25°...+26°, в центральній частині +25°...+31°, а на півдні повітря прогріється до +28°...+34°.

15 липня в Україні буде дуже тепло / фото УНІАН
Кінець тижня в Україні буде сонячним і спекотним / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: