Цього тижня в Україні потеплішає / фото Pixabay

До кінця робочого тижня в Україні очікується поступове потепління. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, із заходу атмосферні фронти принесуть до нас опади, подекуди на дорогах очікується ожеледиця.

Погода на сьогодні, 7 березня

7 березня, за даними синоптиків, в Україні, крім півдня, очікується невеликий мокрий сніг та дощ, вранці на дорогах місцями ожеледиця. Температура вдень 3-8° тепла, у південній частині повітря прогріється до 9-14° тепла.

Відео дня

Погода 8 березня

8 березня в Україні, крім південної частини та більшості центральних областей, очікується невеликий дощ, вночі - з мокрим снігом, у Карпатському регіоні -  помірні опади. Температура вночі від 4° тепла до 3° морозу, вдень 7-14° тепла.

Погода 9 березня

9 березня, за даними синоптиків, температура в Україні підійматиметься аж до +16 градусів. Зокрема, вночі буде від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла, на Закарпатті та у більшості центральних областей 7-12° тепла, у південних та східних областях вночі 3-8° тепла, вдень 11-16°.

У цей день у західних та північних областях очікується мокрий сніг та дощ; на решті території  - невеликий дощ, у південних (вночі і в центральних) областях без істотних опадів.

Погода 10 березня

10 березня у західних, північних областях вночі прогнозується мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів. Температура вночі становитиме від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-7° тепла. На решті території дощ, вночі у південно-східній частині, вдень у більшості центральних областях без істотних опадів; температура вночі 1-7° тепла, вдень у центральних областях 6-12°, у південних та східних областях 10-15°.

Прогноз погоди на тиждень

За даними Погода УНІАН, найближчими днями справжнє весняне тепло накриє майже всю Україну. Найвищі температури очікуються на півдні та сході країни.

Підвищення температура супроводжуватиметься дощами, місцями - з мокрим снігом. В кінці тижня очікується похолодання.

Вас також можуть зацікавити новини: