На вихідних в Україні будуть дощі / фото УНІАН

У найближчі вихідні, 15 і 16 квітня, погода в Україні буде нестабільною. У суботу практично по всій країні очікується похолодання, на заході та півночі дощитиме. У неділю опади поширяться також на деякі центральні та південні області, але температура почне підвищуватися. Про це повідомляє Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, температура повітря вночі +5°, вдень +8°, сильний дощ. У неділю вночі очікується +7°, а вдень +14°, похмуро, суцільна хмарність.

У Львові в суботу вночі +9°, вдень +12°, невелика хмарність, злива. У неділю вночі +4°, вдень +16°, невелика хмарність, сильний дощ.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі +7°, вдень +8°, похмуро, суцільна хмарність, дощ. У неділю - хмарно з проясненнями, вночі +4°, вдень +15°.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря +6°...+10°, злива. У неділю температура буде +5°...+15°, невелика хмарність, сильний дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +8°, вдень +13°. У неділю - невелика хмарність, сильний дощ, +8°...+12°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +3°, вдень +8°, невелика хмарність, легкий дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть +4°...+13°, хмарно з проясненнями.

У Дніпрі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +4°, вдень +11°. У неділю температура становитиме +6°...+14°, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +8°...+21°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +10°...+17°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі +5°, вдень +11°. У неділю вночі очікується +5°, вдень +14°, практично безхмарно.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +3°, вдень +7°, невеликий дощ. У неділю буде невелика хмарність, вночі +2°, вдень +13°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ, температура вночі +4°, вдень +9°. У неділю - невелика хмарність, температура складе +2°, вдень +12°.

15 квітня в Укаїні похолоднішає / фото УНІАН
16 квітня дощів в Україні побільшає, але температура почне підвищуватися / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде невелика хмарність, можливий дощ з грозою, температура вночі +4°, вдень до +11°. У неділю вночі температура становитиме +1°, вдень стовпчики термометрів покажуть +11°, похмуро, суцільна хмарність, злива.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, вночі +9°, вдень +12°, дощі з грозами. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме +2° вночі та вдень +16°.

У Трускавці в суботу буде невелика хмарність, температура до +13°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +3°...+15°.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненими та злива, до +12°. У неділю - похмуро, +3°...+17°.

У Затоці в суботу - практично безхмарно, вночі +9°, вдень +16°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +9°...+12°, дощ.

У Бердянську в суботу буде практично безхмарно, температура +5°...+12°. У неділю - практично безхмарно, температура +7°...+12°.

Вас також можуть зацікавити новини: