Наступного тижня у Києві має потеплішати / фото kyivcity.gov.ua

Завтра у Києві очікується прохолодна погода, напередодні Великодня - стане ще холодніше, а на сам Великдень - трохи потеплішає. Проте відчутне тепло прийде до столиці не раніше вівторка, 18 квітня. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

"У Києві завтра впродовж дня температура повітря явно не температура нашої квітневої мрії. Вдень усього +9...+11 градусів. Буде переважно хмарно, місцями ймовірний невеликий дощ. У суботу в столиці буде ще холодніше. А в неділю, на Великдень, трохи потепліє, але не без дощу. Відчутніше тепло прийде у вівторок, 18 квітня", - розказала синоптик.

Завтра ж, за словами синоптика, погода в Україні буде неоднорідною.

Відео дня

"Чудове весняне тепло охопить західні області, більшість півдня (окрім Запоріжжя) та частину центральних областей. Тут очікується протягом дня +15...+20 градусів", - потішила вона.

Проте, за даними Наталки Діденко, прохолодною виявиться погоду у північній та східній частинах Украині, а такж на Полтавщині, де вдень очікується лише +8...+11 градусів.

14 квітня помірні дощі пройдуть у східних областях, у більшості областей України - місцями невеликі. У західній частині України переважатиме суха погода, лише ввечері у п'ятницю на Закарпатті поллє дощ.

У Києві оголосили І рівень небезпеки - що відомо

У Києві та Бориспільському районі можливі затоплення. За аними Укргідрометцентру, через весняне водопілля рівень води р. Дніпро може досягти небезпечних відміток початкового затоплення ділянок прилеглих до русла річки.

Вас також можуть зацікавити новини: