очаток лютого в Україні буде без температурних змін / фото Annette Meyer, Pixabay

Найближчими днями над Україною спостерігатиметься поле зниженого тиску. Очікується переважно хмарна погода, періодично сніжитиме, а температура на початку лютого буде без істотних змін. Про це розказали в Укргідрометцентрі.

За даними синоптиків, 1 лютого в Україні, крім півдня, а 2 лютого у західних та північних областях очікується невеликий мокрий сніг, в Карпатах - помірний сніг. 3 лютого в Україні також очікується невеликий сніг, у південній частині - місцями невеликий мокрий сніг та дощ.

У більшості областей місцями буде ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця; у західних областях окремі пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі становитиме 0-6° морозу, вдень від -2° до +4°.

Відео дня

"1-2 лютого у південній частині місцями 5-8° тепла; на високогір'ї Карпат вночі та вдень 4-9° морозу. В Криму місцями 1-3° тепла; вдень від -3° до +3°, 3 лютого в південній частині 1-7° тепла", - розказали синоптики.

В Україну мчить холоднеча

За даними синоптика Ігоря Кібальчича, у першій декаді лютого в Україні очікується похолодання. Температурне тло знизиться на 3-6 градусів. Похолодання відбудеться в період з 4 по 7 лютого в результаті надходження холодніших повітряних мас з півночі.

Вас також можуть зацікавити новини: