Погода зіпсується на Київщині: столицю попередили про небезпеку / фото Gabor Fejes, Pixabay

Український гідрометеорологічний центр попереджає про небезпечні метеорологічні явища в Київській області.

"У найближчу годину з утриманням до кінця доби 20 жовтня, вночі та вранці 21 жовтня туман, видимість 200-500 м. І рівень небезпечності, "жовтий", – йдеться в повідомленні.

За прогнозом УГМЦ, в суботу, 21 жовтня по Київщині очікується мінлива хмарність. "Вночі дощ, вдень без опадів. По області вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура по області вночі 8-13° тепла; вдень 17-22°, на півночі області 11-13°; у Києві вночі 11-13°, вдень 17-19°", – йдеться в повідомленні.

Відео дня

В неділю, 22 жовтня, тепло почне відступати та знову прийде осіння прохолода. "Протягом наступних 5 діб будуть спостерігатись дощі різної інтенсивності. З понеділка температура у денні години перебуватиме у межах 13-16°", – прогнозують синоптики.

Погода в Україні на вихідних 21-22 жовтня

Раніше повідомлялося, що 21 жовтня в Україні місцями очікується мокрий сніг. Згодом прогноз змінився. Синоптикиня Наталія Діденко попередила, що на частину української терориторії може повернутися літня погода.

В суботу максимальна температура повітря у більшості областей передбачається у межах +16…+23 градуси. Лише крайня північ країни відзначиться осінньою прохолодою –  +8…+13 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: