В Україні очікується туман / фото Joe, Pixabay

У багатьох областях України вночі та завтра вранці очікується густий туман. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Укргідрометцентр.

"Вночі та вранці 9 квітня у західних, Житомирській та південних областях туман, видимість 200-500 метрів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, через негоду у вказаних областях оголошено I рівень небезпечності.

Відео дня

Справка УНІАН. I рівень - погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

фото Укргідрометцентр

Погода 9 квітня - прогноз на завтра

У неділю, 9 квітня, в Україні вдень очікуються помірні дощі. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр у соціальній мережі Facebook.

Зокрема, 9 квітня в Україні хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ, вдень помірні дощі, подекуди з грозою. У більшості західних, вдень і південних областей без істотних опадів.

У Карпатському регіоні на дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці у західних, Житомирській та південних областях туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі 3-8° тепла, вдень 10-15°. У західних областях вночі від 4° тепла до 1° морозу (в Карпатах 2-7° морозу), вдень 7-12° тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: