Синоптик Наталка Діденко прогнозує дощі, мокрий сніг та сильний вітер 16 листопада / фото REUTERS

У четвер, 16 листопада, у низці областей України ускладниться погода. Про це свідчить прогноз синоптики Наталки Діденко.

"16-го листопада в Україні місцями пройде невеликий дощ, а в окремих районах Київщини, Чернігівщини та Сумщини можливий мокрий сніг", - прогнозує вона.

За даними синоптика, завтра вдень у більшості західних областей опади припиняться.

Відео дня

"У четвер практично повсюди посилиться вітер до штормових поривів, обережно!" - попереджає вона.

Температура повітря становитиме найближчої ночі 0...+5 градусів, на півдні - до +9 градусів. Вдень у четвер передбачається +4...+9 градусів, у південній частині та на південному сході +9...+12, а в Криму - до +14 градусів.

Погода у Києві - прогноз синоптика

"У Києві 16-го листопада буде рвучкий вітер, до 12-15 метрів за секунду. Дуже обережно під старими деревами, крупними гілляками, білбордами, непевними дротами та дахами будинків. Що не укріпили - зробіть це зараз, бо сильний вітер із штормовими поривами ще буде й буде найближчим часом", - порадила фахівець.

За її даними, завтра у Києві також місцями очікується невеликий дощ, а ввечері можливий мокрий сніг. Впродовж доби температура повітря буде приблизно однаковою, +4...+6 градусів, а завтра ввечері очікується зниження до +1...+4 градусів.

До України йдуть люті морози - що відомо

Наталка Діденко також повідомила, що 19-23 листопада в Україні очікується сильне похолодання. Температура повітря знизиться до невеликих "мінусів", а в нічні години 23 та 24 листопада у північній частині України та на північному сході ймовірно до -10...-14 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: