21 липня в деяких областях України буде вітряно / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 21 липня, в Україні температура повітря очікується комфортною, проте місцями можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду.

Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Вітер у четвер очікується північно-західний, 5-10 метрів за секунду, у східних областях та у південній частині можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду," - попередила вона.

Відео дня

За її прогнозом, у східній частині та на північному сході - Сумщина, Харківщина, Луганщина, Полтавщина - буде найсвіжіше, +20...+24 градуси. Найвищою передбачається завтра температура повітря у західних областях, на Одещині та Миколаївщині, +26...+31 градус. На решті території України протягом дня очікується +23...+29 градусів.

Дощі з грозами, за словами Наталки Діденко, можливі в Сумській, Чернігівській, Полтавській областях, можуть торкнути ввечері Київщину.

Найближчої ночі окремі дощики пройдуть у південній частині та у Дніпрі з районами - але невеликі та локальні. У більшості областей все ж завтра переважатиме суха погода, каже синоптик.

"Надалі в Україні пануватиме справжнє хороше літо, з високою температурою повітря, проте не надмірною спекою", - резюмувала вона.

Вас також можуть зацікавити новини: