Синоптик прогнозує серйозне погіршення погоди в Україні / фото УНІАН

В Україні очікується суттєве погіршення погоди. Синоптик Наталка Діденко прогнозує сніг, хуртовини, ожеледь та льодяний дощ.

За її даними, таку погоду спричинить активний циклон з південного заходу. "І якщо раніше це був переважно дощ та вітер, то цього разу погодні умови стануть відчутно складнішими", - попереджає вона.

За даними Наталки Діденко, очікується сильний вітер до штормових поривів, мокрий сніг, сніг, хуртовини, при вищій температурі повітря льодяний дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь та ожеледиця.

Відео дня

"Будь ласка, не ігноруйте цей прогноз на 26-27 листопада. Підготуйте лопатки в автомобілі, собі відповідний одяг, взуття і профілактичні ліки від реакцій на шалені стрибки погоди", - порадила вона.

Погода 23 листопада - прогноз по Україні на завтра

23-го листопада, за прогнозом синоптика, вночі у південній частині та на південному сході України очікується дощ та мокрий сніг, а вдень мокрий сніг пройде лише у північних областях. На решті території України опади малоймовірні.

"Завтра на півночі, заході та в центральних областях очікується сильний вітер до штормових поривів. Враховуючи холодну погоду, температура комфорту при сильному вітрі може знижуватися на 4-7 градусів", - попередила Наталка Діденко.

Найближчої ночі, за її даними, мороз охопить всю Україну, очікується -4...-10, а на сході температура падатиме аж до -9...-14 градусів. На дорогах буде ожеледиця.

"Вдень у четвер суттєво потепліє у західних областях, до +1...+6 градусів", - каже вона. У більшості ж областей вдень буде близько "нуля", лише на сході, Полтавщині, у Дніпрі з районами та на Сумщині -2...-6 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: