На вихідних в Україні буде дуже тепло / фото Szabolcs Molnar, Pixabay

В Україні до кінця березня очікується аномально тепла, але нестійка погода з опадами та коливаннями атмосферного тиску. Про це каже синоптик Ігор Кібальчич, пише "Метеопрог".

Він пояснив, що над більшою частиною Європи протягом найближчого тижня очікується розвиток циклональної діяльності та активізація атмосферних фронтів.

"Завдяки великій ділянці низького тиску та переважання вологих південно-західних повітряних потоків, у нашій країні пройдуть дощі, місцями інтенсивні. В окремих районах можливі грози та поривчастий вітер", - попередив синоптик.

Відео дня

Однак, за його словами, температурне тло збережеться аномально високим, а на вихідних можливі рекордні показники денної температури в більшості областей.

Потепління в Україні - прогноз

В Україні наприкінці цього тижня очікується неабияке потепління. Синоптик Наталка Діденко каже, що на вихідних, після 29 березня,  очікується +20...+23 градуси.

За даними Погода УНІАН, температура в Україні підвищуватиметься поступово. Періодично дощитиме, але опади не вплинуть на температуру. Найтепліше, за прогнозом, буде 30 та 31 березня. Очікується, що на вихідних на зміну опадам прийде ясна і безхмарна погода, завдяки чому температура  підвищиться до +17° ....+20°, а у західних областях повітря прогріється до +21°...+23°.

Вас також можуть зацікавити новини: