Сьогодні в Україні знову похолодає / фото УНІАН

Після короткого потепління в Україну повертаються морози. Сьогодні по всій країні стовпчики термометрів впадуть нижче нуля, лише в Одеській області буде близько 0°, а в Криму повітря прогріється до +8°. Опади у вигляді снігу очікуються по всьому південному сходу країни, при цьому на півночі та північному сході очікується ясна і сонячна погода.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, жителів західних областей сьогодні чекає температура від -2° до -5°. У Волинській та Рівненській областях буде ясно і безхмарно. На решті території - невелика хмарність. Без опадів.

Відео дня

На півночі України сьогодні буде багато сонця. При цьому стовпчики термометрів вдень покажуть -3°...-6°. 

Читайте такожНа вихідних в Україну увірветься відчутне, але короткочасне потепління (карта)

На жителів центральних областей сьогодні чекає невелика хмарність, в Черкасах і Полтаві - ясно. Денна температура триматиметься на рівні -2°...-4°. У Дніпропетровській області очікується сніг.

На сході України сьогодні засніжить у Донецькій та Луганській областях. У Харківській ймовірність опадів менша, тут переважатиме ясна і безхмарна погода. Денна температура буде від -1° до -4°.

На півдні України сьогодні буде похмуро. У всіх областях очікується сніг, а в Криму дощ, оскільки повітря на півострові прогріється до +8°. На решті території буде 0°...-3°.

Погода в Україні 26 грудня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: