В Україні оголосили штормове попередження / фото УНІАН

В Україні на 23 листопада оголосили жовтий рівень небезпечності через несприятливу погоду. Зокрема, за даними Укргідрометцентру, очікується туман, ожеледь та ожеледиця.

"23 листопада вночі та вранці у західній та південній частинах туман, видимість 200-500 метрів", - йдеться у попередженні.

Також, за даними синоптиків, вдень 23 листопада у більшості західних областей очікується ожеледь. На дорогах, крім південних та більшості центральних областей, місцями буде ожеледиця. Через це оголошено I рівень небезпечності.

Відео дня
Погода в Україні 23 листопада / скріншот meteo.gov.ua

Справка УНІАН. I рівень - погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Погода в Україні цього тижня

За словами синоптика Ігоря Кібальчича, найближчим часом погода в Україні збережеться нестійкою з періодичними опадами різної інтенсивності, коливаннями температури повітря та атмосферного тиску. За його даними, цього тижня температура повітря в країні виявиться вищою за середні багаторічні показники.

Як повідомлв Погода УНІАН, найближчьго тижня на українців чекає нестабільна погода з температурними "гойдалками" і періодичними дощами. Найбільш сильно перепади температури будуть помітні на Лівобережжі. Практично весь тиждень в Україні очікується похмура погода з мінімальною кількістю сонця.

Вас також можуть зацікавити новини: