Українців у серпні чекає різке похолодання / фото ua.depositphotos.com

У серпні максимально повітря прогріється до +35 градусів, проте закінчиться місяць з температурою +20°. На українців чекає похолодання та багато дощів.

Такий прогноз до кінця серпня зробив народний синоптик Леонід Горбань, повідомляє "Обозреватель".

За його словами, після 11 серпня відбудеться різке похолодання. Потім до середини місяця температура повітря підніметься до +26...+ 28 градусів. До 24 серпня температура опуститься на чотири градуси. В кінці місяця температура повітря буде близько +20 градусів вдень, можливі невеликі дощі.

Відео дня

Синоптик також прогнозує, що протягом місяця буде сім дощових періодів. Найбільш істотними дощі будуть в середині серпня, а в другій половині місяця опади стануть менш інтенсивними, але більш частими.

Читайте такожЕксперт шокувала прогнозом щодо змін клімату: що чекає на українців

Погода в серпні: прогноз Укргідрометцентру

За даними синоптиків Укргідрометцентру, Серпень в Україні буде спекотніше норми, а кількість опадів передбачається в межах норми.

"Середня місячна температура передбачається 20-25°, в Карпатах 16-18°, що на 1-1,5 градуса вище кліматичної норми", - повідомили вони.

Також синоптики прогнозують, що місячна кількість опадів становитиме 31-80 мм, На Прикарпатті місцями 95-99 мм, що в межах кліматичної норми.