Українців попередили про різке  погіршення погоди / ілюстрація  REUTERS

У понеділок, 29 листопада, у східній частині та у центральних областях очікуються значні дощі, у Карпатському регіоні – сильні дощі з мокрим снігом.

Про це попереджає Укргідрометцентр.

"Вночі у південних та східних, вдень в більшості областей пориви вітру 15-20 м/с. I рівень небезпечності", – зазначили синоптики.

Погода 29 листопада: прогноз Укргідрометцентру

Читайте такожДощі тривають: де сьогодні в Україні не обійтися без парасольки (карта)Синоптики прогнозують, що 29 листопада у західних областях температура вночі опуститься до 0-5° тепла, вдень – 2-7° тепла; в Карпатах протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

"На решті території дощі, вночі у східній частині, вдень і у центральних областях значні дощі, на півдні та сході окремі грози, лише вночі у північних областях без істотних опадів. Температура вночі 4-9° тепла, вдень 9-14°, на півдні до 16°; у північних областях вночі 2-7° тепла, вдень 6-11°", – додали в Укргідрометцентрі.

Також синоптики прогнозують вітер південний та південно-західний, 7-12 м/с, вночі у південних та східних, вдень в більшості областей пориви 15-20 м/с.

Нагадаємо, до цього в Укргідрометцентрі склали прогноз на грудень. Синоптики впевнені, що цього року погода у грудні буде близькою до кліматичної норми.

Вас також можуть зацікавити новини