Петро Порошенко та Педро Санчес / REUTERS

Президент України Петро Порошенко анонсував підписання найближчим часом ряду угод між Україною та Іспанією, в тому числі, про уникнення подвійного оподаткування. Про це він заявив журналістам в рамках офіційного візиту в Іспанію.

Читайте такожПорошенко в Іспанії: Україна впевнено рухається в напрямку Європи

«Ми намітили декілька конкретних проблем, базуючись на вчорашній зустрічі з величезною української громадою, ми чітко поставили питання про прискорення підписання угоди про уникнення подвійного оподаткування…угода готова, вона погоджена і одразу після призначення уряду вона буде підписана, так само будуть підписані угоди про соціальний захист українських громадян, про співпрацю в галузі сільського господарство, про співпрацю в галузі митної справи, в галузі юстиції та співпраці правоохоронних органів», - заявив президент, відзначивши важливість наявності такої широкої сфери кооперації між Україною та Іспанією.

Відео дня

Раніше Порошенко заявив, що новообраний прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес запевнив його у підтримці продовження санкцій проти Росії та прагнень України інтегруватись у Європейський Союз та НАТО.

Як повідомляв УНІАН, раніше журналісти виявили, що Порошенко і його оточення готують собі плацдарм в Іспанії, виводячи кошти і скуповуючи нерухомість. За даними журналістів, серце "іспанської імперії" Порошенка - садиба в маленькому містечку Аталайя Ісдабе на півдні Іспанії на березі Середземного моря.