МЗС Білорусі відповіло на заяву Клімкіна про небезпеку відвідування країни для українців  / фото УНІАН

Прес-секретар МЗС Білорусі Анатолій Глаз прокоментував заяву глави зовнішньополітичного відомства України Павла Клімкіна про те, що українцям потенційно небезпечно відвідувати Білорусь.

Читайте такожАвтокефалія УПЦ може стати приводом для нового вторгнення Путіна в Україні - Financial Times

Відео дня

"Складається враження, що наші українські колеги перебудувалися на мислення виключно військовими категоріями, в тому числі щодо свого найближчого сусіда", - передає TUT.BY слова Глаза.

"З'явилася страшилка про якісь небезпеки для українських громадян. Тому немає сенсу коментувати цю, м'яко кажучи, небилицю", - заявив прес-секретар білоруського МЗС.

Раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що перебування громадян України на території Білорусі є потенційно небезпечним.

"Перебування громадян України на території Білорусі є потенційно небезпечним, і про це ми будемо говорити з Мінськом. Ми розуміємо, що на території Білорусі діють російські владні структури. Росія присутня там у галузі безпеки. Але у двосторонніх відносинах, політичних і економічних, у нас немає великих проблем...", - заявив Клімкін.