Бориса Бабіна звільнили з посади постпреда України в Криму / krymr.org

Лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв прокоментував звільнення постійного представника президента в АРК Бориса Бабіна.

У вівторок, 4 грудня, на прес-конференції в Києві Мустафа Джемілєв повідомив, що президент України обговорював питання роботи представництва президента в АРК кілька місяців тому, передає ATR.

Читайте такожУ Порошенка відреагували на візит путінських "рибаків" до Києва

Відео дня

"У президента була зі мною розмова щодо роботи представництва 3-4 місяці тому. Він висловлював своє невдоволення і запитував мою думку. Я тоді сказав, що Бабін — не наша кандидатура. Що він сам його призначив. Я не знаю, кому Бабін зараз створив незручності. Може, на ситуацію вплинула поїздка парламентської слідчої комісії в Херсонську область. Там Бабін Борис представив резонансну доповідь про корупцію і розпалювання сепаратизму в регіоні. Але глава адміністрації представив зовсім іншу — райдужну картину президенту. Зараз буде вирішуватися питання, у нас поки немає кандидатур. Ми будемо вирішувати", — повідомив Джемілєв.

Як повідомляв УНІАН, 3 грудня президент України Петро Порошенко звільнив Бориса Бабіна з посади свого постійного представника в Автономній Республіці Крим. На своїй сторінці у Facebook Бабін написав, що боротьбу за деокупацію Криму ніхто не припиняє.