У Вінниці сталась сутичка між поліцією і "Нацдружинами" / vn.npu.gov.ua

У Вінниці сьогодні під час проведення масових заходів поліція затримала трьох осіб, які застосували проти правоохоронців газ дратівливої дії, піротехнічні засоби та каміння.

Читайте такожНа мітингу Порошенка в Івано-Франківську відбулися сутички між "Нацдружинами" і поліцією (відео)

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

«Сьогодні, 27 березня, під час проведення масових заходів поліція затримала трьох осіб, які застосували до поліцейських газ дратівливої дії, піротехнічні засоби, кидали в правоохоронців камінням», - йдеться у повідомленні.

В поліції заявили, що затриманих доправили у відділення поліції. Їхнім діям буде надана правова оцінка.

Водночас, як повідомляється на офіційному сайті партії «Національний корпус», сьогодні у Вінниці на мітингу за участі президента України Петра Порошенка правоохоронці побили та затримали їхніх представників, а також активістів організації «Національні дружини».

nationalcorps.org
nationalcorps.org

Зазначається, що члени цих організацій прийшли на акцію, щоб вкотре запитати, коли притягнуть до відповідальності осіб, винних у розкраданні армії.

«Наших представників силовики намагались заблокувати за 500 метрів від сцени. Згодом силовики спровокували сутички, застосувавши сльозогінний газ, вони жорстоко побили наших побратимів. Удари наносились по голові, що заборонено законом, після чого хлопців затримали», - йдеться у повідомленні.