Команда «Сили права» - сюрприз парламентських виборів, - Орест Сохар

Я спостерігаю за цією організацією ось уже декілька років поспіль: Сенченко та його команда, крок за кроком вели правову війну з РФ в українських судах. Визнання фактів агресії РФ в Криму та на Донбасі, тисячі виграних справ, арешт російських коштів на суму понад 3.5 млрд доларів - такими результатами не може похвалитись навіть уряд. Ця діяльність не була "заточена" під вибори, просто патріоти займалися своєю справою. І тепер, у цих перегонах їм потрібно не стільки обіцяти, скільки розповісти, що вони зробили для країни, прозвітувати за колосальні результати вже проведеної ними правової війни проти РФ, - впевнений Орест Сохар.

На думку шеф-редактора «Обозревателя» організація Андрія Сенченка складається з провідних фахівців у сфері безпеки, оборони та міжнародних відносин, які мають чітку стратегію перемоги у війні с РФ, це робить «Силу права» потенційним "чорним лебедем" парламентських перегонів.

Мені особисто імпонує, що «Сила права» не «грає вар’ята», не намагається осідлати коника популізму, а концентрується на стратегічних проблемах безпеки та економічного розвитку. Крім того, команда Сенченка складається з дійсно нових облич, з усіх регіонів країни. Тому я вважаю, що такі люди мають бути в парламенті, і мій обов’язок донести ФБ-спільності інформацію про «Силу права». А далі все залежатиме від здатності цієї сили донести свій меседж до виборців,  - сказав Орест Сохар.

Відео дня

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що «Сила права» Андрія Сенченка планує об’єднатись на парламентських виборах з громадським рухом «Спільна справа», який очолює Олександр Данилюк. Мета об’єднання - протидія російському реваншу.