Командувачем сил логістики ЗС України призначено генерал-лейтенанта Олега Вишнівського / фото mil.gov.ua

Командувачем сил логістики Збройних сил України призначено генерал-лейтенанта Олега Вишнівського, який раніше очолював оперативне командування «Південь».

Як повідомили УНІАН в Управлінні комунікацій та преси Міністерства оборони, сьогодні під час робочої поїздки до Одеської області міністр оборони Степан Полторак призначив Вишнівського новим командувачем сил логістики ЗСУ.

Читайте такожПолторак представив військовослужбовцям оперативного командування «Південь» нового командувача (фото)

Відео дня

«Генерал-лейтенант Олег Вишнівський має певний досвід виконання завдань як на командних, так і штабних посадах. Він пройшов практично шлях від лейтенанта до генерал-лейтенанта, займаючи різні посади і маючи відповідну підготовку і освіту. Проте, на моє глибоке переконання, головним є не те, що він має відповідну освіту, а те, що має практичний досвід. Він знає, які проблеми є в силах логістики, адже був командувачем ОК «Південь». Людина, яка знає проблеми знизу і теоретично знає, як це зробити. Переконаний, що він точно це зробить, – зазначив міністр оборони України.

Полторак подякував Вишнівському за діяльність в ОК «Південь» і побажав успіхів у подальшому проходженні військової служби на новій посаді.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 6 липня, Полторак представив особовому складу оперативного командування «Південь» нового командувача цього органу військового управління – генерал-майора Ігоря Палагнюка.