У Львові представили нового керівника прокуратури Львівської області / facebook.com

У вівторок, 15 жовтня, перший заступник Генерального прокурора Віталій Касько представив колективу прокуратури Львівської області нового керівника Ірину Діденко.

Читайте такожГПУ розслідує зловживання під час будівництва корветів для ВМС на 85 мільйонів гривень

Як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, серед пріоритетних напрямків для регіональної прокуратури Касько визначив боротьбу із корупцією на митниці та протидію незаконному обігу контрафактних продуктів – цигарок, алкоголю тощо, а також ліквідацію так званих «податкових ям», боротьбу з наркотрафіком, кіберзлочинністю, протидію торгівлі людьми.

Відео дня

Також він назвав основні проблеми, які постали перед органами прокуратури останнім часом, зокрема, роздрібнення кримінальних проваджень, направлення їх до іншого органу розслідування, зміна підслідності через неефективність.

«Хотілося, щоб ця ситуація змінилася. Я вас дуже до цього закликаю. Почистіть свої авгієві стайні», - закликав Касько.

Довідка. Ірина Діденко – старший радник юстиції, 1986 року народження (м. Немирів Вінницької області). Навчалася в Одеській національній юридичній академії. В органах прокуратури працює з 2008 року.

Обіймала посади від помічника прокурора району, старшого прокурора, начальника відділу прокуратури області. З 2014 року - старший прокурор, заступник начальника, начальник відділу, управління ГПУ.