У Кремлі розповіли про незгоду Путіна і Зеленського / УНІАН

У низці питань позиції президента РФ Володимира Путіна і президента України Володимира Зеленського далекі одна від одної, але діалог почався.

Читайте такожDie Welt: Німеччині час позбутися ілюзій про Росію, яка користується німецькою слабкістю

Як повідомляє російська «Парламентская газета», таку заяву в ефірі російського ТБ зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков. Таким чином він прокоментував підсумки недавнього "нормандського саміту".

Відео дня

«Путін і Зеленський почали розмовляти один з одним. Знову ж таки, вони далекі від згоди з цілої низки питань, вони використовують різну термінологію», - сказав Пєсков.

Представник Кремля додав, що президенти Росії і України проговорили віч-на-віч в Єлисейському палаці «хвилин 10-15, що не так коротко».

Нагадаємо, в Парижі 9 грудня відбулася зустріч лідерів Німеччини, Франції, України та Росії. Це - перший "нормандський саміт" з осені 2016 року. Там відбулися перші переговори віч-на-віч Зеленського і Путіна.

Володимир Зеленський під час спілкування з пресою назвав головною перемогою саміту в Парижі обмін полоненими до кінця року в форматі всіх на всіх, але визнав, що цього "замало". Сторони під час зустрічей також обговорили "газове питання", контроль кордону на Донбасі, а також домовилися про наступний саміт протягом чотирьох місяців.