REUTERS

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук повідомила, що в питаннях координації роботи з Офісом президента України фракція працюватиме з тими людьми, яких призначає глава держави.

Про це Кравчук написала на своїй сторінці у Facebook.

Коментуючи звільнення Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента і призначення на цю посаду Андрія Єрмака, Кравчук наголосила, що ОПУ та всі інші органи влади "працюють у звичному для себе режимі".

Відео дня

Читайте такожУ Ахметова підтвердили його візит до НАБУ: був як свідок

"Нас з командою новина про указ застала під час наради щодо проведення з’їзду партії. Але наша робота від цього не зупинилася, і цей вівторок не перестав для нас бути таким самим робочим днем, як був учора, і яким він планується завтра", - зазначила вона.

Крім того, Кравчук додала, що в питаннях координації роботи з ОПУ фракція «Слуга народу» «працюватиме з тими людьми, яких призначає президент».

"Не варто забувати, що Офіс президента - це структура, яка аналізує ситуацію і готує проекти рішень, які глава держави, у межах своїх повноважень, ухвалює одноосібно", - написала депутат.

Також вона зауважила, що "центральною фігурою у політичній системі залишається Володимир Зеленський".

"Навколо нього можуть змінюватися люди, але порядок денний формує президент", - додала парламентарій.

"Тому робота продовжується і не буде зупинятися. Ми вітаємо з призначенням Андрія Єрмака, він безперечно член команди президента. Впевнені, що співпраця із фракцією буде ефективною", - підсумувала Кравчук.

Як повідомляв УНІАН, 11 лютого Зеленський звільнив Богдана з посади керівника Офісу президента України та призначив на цю посаду Єрмака.