Вершина гори Явірник / Вікіпедія

Про це повідомляє місцеве видання Закарпаття Онлайн з посиланням на очевидців.

"Під греко-католицьким монастирем Святого Миколая розташувалися 3 броньовані вантажівки "Кугуар". Загалом мешканці Заброді станом на 14.20 говорять вже про 11 броньовиків КрАЗ "Кугуар" в селі і ще 3 тентовані вантажівки", - повідомляє видання.

Вертоліт / zakarpattya.net.ua

"Крім того, 2 аналогічні броньовики стоять у с. Мирча. Щойно 2 вертольоти висадили велику групу в районі біля Чорноголової. Судячи з цих маневрів, військові беруть у кільце гору Явірник", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Довідка УНІАН. У Мукачевому вдень 11 липня сталася стрілянина. За повідомленнями місцевих ЗМІ, конфлікт виник між учасниками «Правого сектора» і людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо. За версією представників "Правого сектора", депутат Ланьо сам викликав їх на переговори, оскільки «ПС» почав заважати потокам контрабанди.

Читайте такожУ Волинській області "Правий сектор" встановив спостережні пости у трьох населених пунктах

За останніми даними, в результаті інциденту в Мукачевому постраждали 14 осіб,загинули щонайменше двоє. Кілька бійців «Правого сектора» після стрілянини ховаються в лісі. СБУ закликала бійців добровільно здати зброю.

Президент України Петро Порошенко 13 липня заявив, що конфлікт у Мукачевому виник через перерозподіл потоків контрабанди. За попередніми даними правоохоронців, в конфлікті 11 липня взяли участь ряд членів руху «Правий сектор», 12 з яких в даний час встановлено, затримано 4.