REUTERS

Про це він сказав сьогодні під час урядової наради, повідомили УНІАН у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

«Тут взагалі не може бути ніякої політичної дискусії. Це те, за що боролися українці на Майдані, це наша європейська мрія. І реальний крок для досягнення такої європейської мрії – це запровадження безвізового режиму», - підкреслив Яценюк.

Читайте також"Батьківщина" ініціює у Раді відставку Яценюка: чекає підтримки від "вже неіснуючої коаліції"

Відео дня

Він нагадав, що уряд підготував всі необхідні законопроекти, президент вніс ці закони до парламенту.

Глава уряду також підкреслив, що декілька тижнів тому під час засідання парламенту, коли ці закони голосувалися в першій редакції, були проведені вилучення, які не відповідають директивам Європейського Союзу.

«Тому треба зараз знову повернутися до цього законодавства, яке внесене до парламенту. І завтра необхідна процедура позитивного голосування. Той, хто голосує за закони про запровадження безвізового режиму в Україні, - це є дійсно проєвропейські демократичні сили», - наголосив він.

«Настав час прибрати штучну політичну істерію, перестати боротися за владу, а всім об'єднатися в реальній боротьбі за успішну країну», - додав Яценюк.