Візи з громадянами Росії потрібно було запроваджувати відразу після початку воєнних дій РФ проти нас, вважає Климпуш-Цинцадзе / Фото УНІАН

Про це вона заявила в інтерв’ю УНІАН.

Читайте такожУ МЗС "технологічно" будуть готові до запровадження візового режиму з РФ

«Я дуже чітко заявляла, що вважаю, що візи з громадянами Росії потрібно було запроваджувати відразу після початку воєнних дій РФ проти нас. Подивіться на всю історію різних конфліктів – такі речі робилися у перші тижні і місяці, максимум, у перші півроку. Через майже три роки після початку конфлікту – це деструктивний і хибний шлях з боку України, який буде трактований і використаний проти нас і з боку РФ, і недоброзичливцями в ЄС. Мовляв, Україна, замість того, аби шукати рішення виходу з конфлікту, загострює ситуацію. Тому, вважаю, що треба було це робити раніше. На жаль, час вже втрачено», - зазначила віце-прем’єр.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 22 грудня міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив про підготовку запровадження візового режиму з Російською Федерацією.

30 грудня голова Верховної Ради Андрій Парубій висловив сподівання, що з наступного, 2017-го року, парламент зможе дійти згоди щодо запровадження віз з Росією.