Днями депутат Держдуми, російський артист Йосип Кобзон опублікував фото паркану своєї дачі, за яким, за його словами, проживає екс-президент України Віктор Янукович.

Відео дня

Журналіст Валерій Калниш опублікував й конкретну адресу екс-глави держави – вулиця Лісова, 25 б, село Баковка, Московська область. Кореспондент видання "Страна" вирушив туди.

"Лісова, 25 б, – ми біля цілі. Перше враження однозначне – це не будинок Януковича. Незважаючи на наявність огорожі та камер відеоспостереження (вони тут буквально через кожен метр), житло здається у цілому скромним. І, головне, вікна – цілком переглядаються, і, відповідно, обстріл з вулиці, – знахідка для снайпера", - розповіли журналісти.

Читайте такожРФ для виправдання агресії намагалась використати звернення Аксьонова, а потім Януковича – Сергеєв

На дзвінок і крик кореспондента вийшов чоловік років 35: "Ти чому так репетуєш? До вченого прийшла? Ну, так немає його". Коли він дізнався, чий будинок шукають, показав його й маєток Кобзона.

"Адреси дачі Кобзона і Януковича трохи відрізняються від тих, які були оприлюднені. Правильна адреса Януковича Лісова, 21 а", - зазначили в "Стране".

Дача депутата Держдуми – досить пристойна. Дача Януковича – справжній космос, пишуть журналісти.

"За парканом, який у висоту не менше чотирьох метрів, не проглядається майже нічого. Видно лише вікна мансардного поверху - чи то будинку охорони, чи то гаража – вони в цілях безпеки захищені прозорою куленепробивною стіною. Маленька табличка повідомляє нас про те, що будинок охороняє держпідприємство "Охорона" МВС Росії. Інтернет не ловить. На наші дзвінки у двері реакції не було", - поділилися враженнями ЗМІ.

Раніше Кобзон заявив, що колишній український президент Віктор Янукович живе з ним по сусідству: в селищі Баковка Одинцовського району Московської області.