З'явилося відео моменту вибуху з камер спостереження під час замаху на нардепа Ігоря Мосійчука, який стався пізно ввечері 25 жовтня. Відео опубліковане на каналі телеканалу Еспресо в YouTube.

На відео видно, як у Києві біля будинку на Адама Міцкевича, 10, з одного з під'їздів виходять чоловіки. Після цього пролунав потужний вибух з боку припаркованого транспортного засобу.

У цей час поряд з епіцентром вибуху пройшов чоловік.

Читайте такожОпубліковано кадри перших хвилин після замаху на Мосійчука (відео)

Як повідомляв УНІАН, радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк назвав замах на Мосійчука терактом, який "могли вчинити російські спецслужби".

Нагадаємо, увечері 25 жовтня о 22:15 біля редакції телеканалу «Еспресо» на вулиці Адама Міцкевича в Солом'янському районі Києва стався вибух, в результаті якого постраждали п'ятеро, ще двоє – охоронець нардепа і перехожий - загинули. Також серед постраждалих – політолог Віталій Бала.

Пізніше сам Мосійчук заявив, що після проведеної вночі операції його стан стабілізувався. За словами наррдепа, він провів на операційному столі чотири години, медики витягли з його тіла велику кількість осколків.