Ганна Герман бере участь у пленарному засіданні ВР. Київ, 8 травня Наступну виборчу кампанію опозиція вже намагається зробити безпрецедентно брудною. Таку інформацію оприлюднила член фракції Партії регіонів  Ганна Герман. Вона закликала політиків відмовитися від брудних технологій, повідомляє сайт ПР.

“Саме з цією метою запускаються в Інтернет (із передруковування опісля в інших засобах масової інформації) усілякі вигадані сценарії про нібито замовні вбивства, про ймовірні загрози для життя політиків із опозиції, які в такий спосіб пробують привернути увагу до своїх насправді незначущих осіб (типу Балоги та Луценка), щоб хоч якось підняти рейтинги”.

Брудні технології, “з яких помаранчеві є справжніми фахівцями”, негативно вплинуть на суспільну мораль, вважає Герман, і підштовхнуть ще більше до маргіналізації, до сповзання певних суспільних прошарків на шлях наклепів, брехні, безпідставних звинувачень. “Ця стежка - не в той бік, вона ніколи не приведе до праведної дороги. І йдучи нею, ми ніколи не побудуємо правової держави, де людські свободи є найвищою цінністю”.

Відео дня

Герман жалкує, що опозиція знову починає кампанію не з діалогу про майбутнє нашої держави, а з бруду, з вигадок і з наклепів, “забуваючи просту народну істину: брехнею світ обійдеш, але назад не вернешся”.