Радник Президента України Ганна Герман дала дозвіл на інсценізацію своєї книги «Піраміди невидимі» без жодних умов.

Про це повідомили сьогодні УНІАН у прес-службі голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації з посиланням на режисера вистави.

Зокрема, за даними прес-служби, 19 квітня, актори молодіжного «Поетичного театру» Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника покажуть на своїй сцені виставу-дипломну роботу «Повертай до свого звідтіля» за книгою Ганни Герман «Піраміди невидимі», яку вона видала у 2003 році.

Відео дня

За словами режисера «Поетичного театру», доцента кафедри театрального мистецтва, заслуженого працівника культури України Надії Грицан, Г.Герман дала дозвіл на інсценізацію своєї книги, жодних умов студентам не ставила і пообіцяла приїхати до Івано-Франківська.

Сценарій вистави написала Надія Грицан, костюми добирала зі своєї скрині та з допомогою дизайнерів Інституту мистецтв.

До студентської вистави «Повертай до свого звідтіля», яку зіграють понад два десятки акторів-дебютантів, увійшли 12 новел з книги Ганни Герман. Репетиції тривають ще з вересня. Для студентів Інституту мистецтв ця вистава стане творчим іспитом до 10-річчя «Поетичного театру». У ній - багато автентики, національного колориту та українських пісень.