О.Гарань не сумнівається, що АП включить «своїх людей» у виборчий список партії Наталії Королевської «Україна – вперед!»

Про це сьогодні у коментарі УНІАН заявив політолог Олексій Гарань.

«Я не виключаю, що списки не оприлюднюються, бо їх ще узгоджують з Банковою», - зазначив політолог.

Він наголосив, що про “штучність” проекту зі створення партії «Україна – вперед!» йшлося з самого початку. “Тепер ми бачимо, що фактично все це не піддається сумніву. І входження у п’ятірку футболіста Андрія Шевченка, і те, що Королевську показують на Першому національному у прайм тайм – це чітке свідчення того, що дана політична партія є штучним політичним проектом влади», - сказав експерт.

Відео дня

За словами О.Гараня, досі незрозуміло, чи взагалі затверджувалися виборчі списки на з'їзді партії. «Я спілкувався із делегатами з’їзду, 14 осіб узагалі не знають, чи приймали цей список, і що там у ньому написано», - сказав він.

О.Гарань не сумнівається, що АП включить «своїх людей» у виборчий список партії Наталії Королевської «Україна – вперед!»

Як повідомляв УНІАН, 1 серпня на з’їзді партії «Україна – Вперед!», що проходив увечері у полі в селі Буки Сквирського району Київської області, не були оприлюднені виборчі списки цієї політичної сили.

Під час брифінгу журналісти запитали Н.Королевську, чому не були затверджені списки на з’їзді, і чому вони не були оголошені. Вона повідомила, що цей з’їзд, на якому присутні журналісти, є другим, а списки були затверджені на закритій частині з’їзду, який відбувався того дня о 16.00.

Н.Королевська також запевнила, що на закритій частині з’їзду все відбувалося «відповідно до норм чинного законодавства».

Сьогодні, 2 серпня, партія "Україна - Вперед!" обнародувала першу десятку своїх кандидатів у народні депутати в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на чергових парламентських виборах 28 жовтня 2012 року.