Як передає кореспондент УНІАН, про це міський голова Черкас Сергій Одарич повідомив на сьогоднішній сесії міськради, зачитавши заяву депутата.

Депутат Черкаської міськради А.Ковальчук розповів, що причиною цього рішення є те, що робота депутата міськради не оплачується, а його основна робота вимагає постійних відряджень. Крім того, А.Ковальчук вважає, що за депутатський мандат триматися не потрібно, а з людьми можна працювати і без нього.

А. Ковальчук пройшов у міську раду за списком партії "Фронт змін", але потім перейшов у провладну фракцію "Вільних демократів". Наступний за списком партії "Фронт змін" є Микола Шкарабура - колишній заступник міського голови Черкас та ректор Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, в лютому 2012 року в Черкаській міськраді припинила існування фракція партії «Фронту змін» - як наслідок рішення обласної організації партії про виключення з лав чотирьох з п’яти депутатів, які входили до фракції «Фронту змін» у міськраді. Депутатів міськради було виключено з «Фронту Змін» за співпрацю із провладною більшістю.