Тимошенко згодилася на пропозицію поїхати на лікування за кордон

Члени Моніторингової місії Європарламенту Пет Кокс та Олександр Кваснєвський передали екс-прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко пропозицію стосовно виїзду в Німеччину на лікування і вона її прийняла. Про це під час прес-конференції повідомив захисник Тимошенко Сергій Власенко.

У зв’язку з цим голова делегації Європейського парламенту у співпраці з Україною Павел Коваль заявив, що вважає вже вирішеним питання звільнення Тимошенко та виїзд її на лікування до Німеччини після помилування Президентом України Віктором Януковичем

Відео дня

Саудівська Аравія запропонувала Україні створити СП з виробництва Ан

Саудівська Аравія зацікавлена ​​у співпраці з Україною в авіакосмічній галузі і пропонує розглянути можливість створення спільного підприємства з виробництва літаків сімейства Ан в цій країні.

Про це заявив віце-президент науково-технологічного центру ім. короля Абдулазіза принц Туркі бін Сауд бін Мухаммед Аль-Сауд під час зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим.

Якби угоди Україна-ЄС не було, її варто було б придумати - російський експерт

Політичні, економічні, гуманітарні кола в Росії не до кінця розуміють, яку політику проводити стосовно України після підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС

Про це сьогодні в Москві заявила заступник генерального директора Інституту стратегічних досліджень Росії Тетяна Гузенкова.

Місія МВФ прибуде до України у середині жовтня

«Місія МВФ під керівництвом Ніколая Георгієва відвідає Україну в період з 17 по 29 жовтня для проведення дискусій в рамках консультацій за статтею 4 статей угоди з МВФ за 2013 рік (в рамках нагляду) з Україною, а також здійснення постпрограмного моніторнигу», - повідомив постійний представник МВФ в Україні Жером Ваше.

Ахметов завершив купівлю "Укртелекому"

Найбільша холдингова компанія України - група СКМ, власником якої є найбагатший українець Рінат Ахметов, завершила операцію з придбання національного оператора фіксованого зв'язку «Укртелеком», говориться в повідомленні компанії.

Як відомо, "Укртелеком" посідає третю позицію на ринку телекомунікацій України.

НБУ спростував чутки про конвертацію валютних вкладів у гривню

Інформація про можливі ініціативи Національного банку України щодо конвертації валютних вкладів громадян у гривню не відповідає дійсності

Россільгоспнагляд забракував українське м’ясо

Управління Федеральної служби з ветеринарного і фітосанітарного нагляду Російської Федерації (Россільгоспнагляд) ввело тимчасові обмеження на поставку до країни продукції українського виробника м’ясоковбасних виробів «Конотопм’ясо» (Сумська область) у зв'язку з виявленням в ній неприпустимої кількості мікроорганізмів.

Бій Кличко - Повєткін відбудеться у Москві вже завтра

Боксерський поєдинок між чемпіоном світу за версіями IBF, WBO і WBA українцем Володимиром Кличком і чемпіоном світу за версією WBA росіянином Олександром Повєткіним відбудеться завтра, 5 жовтня, в Москві.

Фюле вважає неприйнятним тиск РФ на країни "Східного партнерства"

Комісар Європейського Союзу з питань розширення і європейської політики сусідства Штефан Фюле вважає неприйнятним тиск Росії на країни «Східного партнерства», які прагнуть підписати угоди про асоціацію з ЄС.

Реєстрацію бізнесу в Україні спростять вже з січня 2014

Підприємці України з 1 січня 2014 року зможуть проводити реєстраційні процедури при реєстрації бізнесу за спрощеною системою.

Так, з наступного року реєстрація платника ПДВ або єдиного податку не потребуватиме особистої присутності підприємця в податковій інспекції. Всі документи прийматиме державний реєстратор у момент реєстрації юридичної або фізичної особи-підприємця, після чого реєстраційна служба передасть копію заяви до органів Міндоходів без залучення до цього процесу платника.

Янукович сподівається, що угоду з ЄС ратифікує нинішній склад Європарламенту

Президент України Віктор Янукович сподівається, що Угода про асоціацію між Україною і Європейським Союзом буде ратифікована нинішнім складом Європарламенту, повноваження якого закінчуються наступного, 2014 року.

Про це він заявив під час зустрічі з делегацією політичної групи Європейського парламенту «Альянс лібералів і демократів ради Європи» сьогодні в Києві.

Кузьміна призначено заступником секретаря РНБО

Президент України Віктор Янукович своїм Указом призначив першого заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України

Україна виділила 9 мільйонів на демаркацію кордонів

Роботи з демаркації пройдуть на кордоні з Молдовою та Росією. На демаркацію та делімітацію кордонів з Росією виділено 3,47 млн грн, а на кордони з Молдовою виділено 4,65 млн грн.

Долар впав до восьмимісячного мінімуму через бюджетну кризу в США

Курс долара опустився стосовно євро до мінімального рівня за вісім місяців через побоювання учасників ринку щодо тривалої бюджетної кризи в США і її наслідків для переговорів по ліміту держборгу, свідчать дані торгів.

Смертник підірвав себе на кордоні України з РФ, поранені двоє прикордонників

Чоловік підірвав себе в пункті пропуску "Бачівськ" на російсько-українському кордоні, він сам загинув, двох українських прикордонників госпіталізували у важкому стані.