Азаров, Янукович

Лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк вимагає завтра заслухати у Верховній Раді України прем’єр-міністра України Миколу Азарова та Президента України Віктора Януковича, а фракції «Свобода» та «УДАР» наполягають на запрошенні Азарова у парламент сьогодні.

Як передає кореспондент УНІАН, Яценюк підкреслив, що нинішнє розпорядження уряду щодо призупинення підготовки до підписання угоди з ЄС є “незаконне і неконституційне”. Він висловив вимогу, щоб завтра запросити до парламенту прем'єр-міністра Азарова та Президента Януковича.

Водночас народний депутат України Віталій Ковальчук (фракція «УДАР») наголосив на необхідності сьогодні запросити до парламенту прем'єр-міністра України Миколу Азарова. Таку ж пропозицію від імені фракції “Свобода” висловив народний депутат Олексій Кайда. Він зазначив, що не потрібно затягувати час до завтра, а необхідно заслухати інформацію уряду вже сьогодні.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 листопада, Кабінет міністрів України ухвалив рішення припинити процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію між Україною, Євросоюзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їх державами-членами.