ь

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив держвиконавець Олександр Варченко.

За його словами, дана ухвала є до негайного виконання, її оскарження в апеляційній інстанції не припиняє її дії.

Читайте також: Громадянські протести в Україні. Хроніка подій: день шостий - четвер

Відео дня

Нагадаємо, 4 грудня генеральний прокурор України Віктор Пшонка заявив, що є рішення суду про звільнення адміністративних будівель у столиці, які захопили учасники антиурядової акції.

“Звертаюсь до всіх учасників і організаторів масових акцій: стосовно усіх захоплених приміщень є рішення суду з чіткою вимогою – звільнити захоплені будівлі. Не порушуйте закон, звільніть приміщення, не блокуйте органи державної влади, не провокуйте сутички”, - йдеться у відеозверненні генпрокурора.

Як повідомляв УНІАН, у Києві другий тиждень проходять багатотисячні акції проти політики української влади.

1 грудня активісти Євромайдану зайшли у Будинок профспілок і будівлю Київської міської державної адміністрації, де перебувають досі.

Активісти заявили, що у приміщенні КМДА проходять Загальні збори киян і зустрічі народних депутатів з виборцями. У будівлі КМДА продовжує працювати пункт обігріву та медичної допомоги учасникам масових протестів.

4 грудня голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявив, що влада не має претензій до людей з числа учасників акції протесту, що перебувають в будівлі КМДА.

З 1 грудня у столичному Будинку профспілок працює цілодобовий прес-центр Штабу національного спротиву, прес-центр для журналістів та відкрито Координаційний центр правового захисту.

4 грудня Федерація профспілок України заявила, що працює у штатному режимі та надає допомогу учасникам антиурядової акції.