/ Фото : 1001.ru

Про це повідомляє ІТАР-ТАРС з посиланням на телеканал Сі-Ен-Ен.

Зокрема, з великими труднощами зіткнулися аерогавані Чикаго (штат Іллінойс), Сент-Луїса (штат Міссурі), Бостона (штат Массачусетс) і Мемфіса (штат Теннесі).

За даними Національної метеорологічної служби, найсильніші морози зафіксовані в місті Дулут (штат Міннесота), де стовпчики термометрів опустилися до мінус 48 градусів Цельсія, в Чикаго (штат Іллінойс) - до мінус 37, і в Сент-Луїсі ( штат Міссурі) - до 31 нижче нуля. Водночас, на Східному узбережжі США йдуть сильні дощі, в тому числі і крижані. У неділю вранці через це на дві години було закрито аеропорт імені Джона Кеннеді, де через обмерзання за межі смуги викотився пасажирський літак.

Відео дня

Без електропостачання залишилися понад 24 тис споживачів в штатах Індіана, Іллінойс і Міссурі. Крім того, негода істотно ускладнила дорожню ситуацію: поліція відзначає збільшення дорожньо-транспортних пригод.

Синоптики прогнозують подальше похолодання. За їхніми даними, до середи негативна температура буде відзначена в половині американських штатів, у тому числі і в південних, таких як Джорджія і Луїзіана.