Як передає кореспондент УНІАН, разом з командувачем штаб також відвідав голова координаційного комітету з організації Севастопольського міського управління із забезпечення життєдіяльності міста Олексій Чалий.

Читайте такожЧФ РФ чекає на нові бойові кораблі та підводні човни - віце-адмірал

Водночас в штабі українського флоту Вітко і Чалий перебували кілька хвили. Наразі невідомо, з ким і з якою метою вони проводили зустріч. Їх приїзд, а потім від’їзд оваціями вітали проросійські активісти і члени загонів самооборони, які продовжують майже цілодобово блокувати штаб флоту, не дозволяючи військовослужбовцям і працівникам прийти на службу.

Відео дня

Як повідомило УНІАН військове джерело у Севастополі, очевидно, що в даному випадку не може йти мова про якісь переговори, скоріш за все, командуванню українських ВМС вже вкотре запропонували погодитись з пропозиціями щодо переходу особового складу флоту на службу у «Військово-морські сили Автономної Республіки Крим, командувачем яких глава кримського уряду Сергій Аксьонов призначив колишнього командувача ВМС ЗС України контр-адмірала Дениса Березовського».

Також, за даними джерела, в цілому обстановка по гарнізонах флоту у зв’язку з блокуванням практично усіх найкрупніших військових частин і підрозділів продовжує залишатися складною.