Експерт прокоментував висловлювання Путіна на адресу Зеленського / фото ua.depositphotos.com

Дивно чути від військового злочинця, який перебуває в розшуку Міжнародного кримінального суду, президента РФ Володимира Путіна не просто критику на адресу українського президента Володимира Зеленського, а й дивне, расистське твердження про його національність.

Про це заявив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко. Він пояснив, що протягом усього періоду перебування при владі, Путін потурав розвитку в РФ неонацистських, людиноненависницьких субкультур, організацій і світогляду. "Тільки в Росії для кожної національності в світі є образливе прізвисько. Навіть дружніх", - підкреслив аналітик.

Він зазначив, що тільки в РФ образа за національною або релігійною ознакою є нормою соціальної поведінки. При цьому, як зазначив аналітик, тільки в РФ неонацистські угруповання куруються російськими спецслужбами.

Відео дня

"А тепер МОЗ РФ доручено на базі Інституту психіатрії проводити дослідження ЛГБТ-людей. Тобто, один в один те, що відбувалося в нацистській Німеччині з усіма наслідками, що випливають, жахливими наслідками, жахливими звірствами і жертвами", - сказав аналітик.

"Все більше Росія стає схожою на нацистську Німеччину і Путін тому є основним потуральником. А тому, національність Зеленського йому не дає спокою. Його коробить, тому він програє геополітичну боротьбу етнічному єврею і ледве приховує клекотливий антисемітизм", - підкреслив Коваленко.

Заява Путіна про Зеленського

Сьогодні президент РФ Володимир Путін назвав Володимира Зеленського "ганьбою єврейського народу".

Цю заяву вже прокоментував головний рабин України Моше Реувен Асман. "Я особисто можу сказати, що пишаюся президентом Зеленським, що він не втік і робить все для допомоги українському народу. Думаю, що весь світ пишається ним", - сказав Моше Реувен Асман.

Вас також можуть зацікавити новини: