У пункт пропуску "Солотвино" на кордоні з Румунією він прибув на легковому авто з українською реєстрацією / фото ua.depositphotos.com

Понад 100 тисяч євро та 40 тисяч доларів виявили на кордоні з Румунією у громадянина Росії, який з таким "запасом" їхав до країн ЄС.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Згідно з повідомленням, в пункт пропуску "Солотвино" на кордоні з Румунією він прибув на легковому авто з українською реєстрацією.

Відео дня

Під час огляду транспортного засобу марки "Ленд Ровер" прикордонний наряд Мукачівського загону виявив у багажнику серед особистих речей незадекларовані грошові кошти у розмірі 110 000 євро та 40 тисяч доларів США.

Валюта у громадянина Росії 1983 року народження вилучена представниками митниці.

Війна проти України:

  • 24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Згідно зі свіжими даними, її армія вже вторглася на Чернігівщину.