Попередня прес-конференція Володимира Зеленського відбулася також 20 травня і йшла трохи менше трьох годин / Фото-УНІАН

У четвер, 20 травня, президент України Володимир Зеленський проведе прес-конференція, присвячену підсумкам його дворічного управління державою.

Вона розпочнеться о 12: 00 за київським часом і пройде на території Державного підприємства "Антонов" у Києві на вулиці Туполєва.

УНІАН транслюватиме прес-конференцію глави держави у текстовому та відео-форматі.

Відео дня

Вже відомо, що через пандемію, кількість журналістів, які зможуть потрапити всередину, буде обмеженою. Тим не менш, радник офісу президента Михайло Подоляк, розкриваючи подробиці, повідомив, що вона все одно "буде досить великою".

Читайте такожЗамість Мендель: хто така Ірина Побєдоносцева, яка може стати речницею ЗеленськогоПопередньо, звітувати про свою роботу і відповідати на запитання преси глава держави буде близько 2-2,5 годин. Попередня прес-конференція Зеленського, яка пройшла також 20 травня на відкритому повітрі в парковій частині Маріїнського палацу, тривала трохи менше трьох годин.

Вже відомо, що Зеленський в підбитті підсумків розповість про результати в питанні реформ, позначить подальші напрямки трансформації країни, а, крім того, частково розповість про те, як Україна в серпні святкуватиме 30-річчя незалежності.

Нагадаємо, очікується, що модератором прес-конференції замість Юлії Мендель займатиметься директор комунікаційного директорату ОПУ Ірина Побєдоносцева, яку називають новим прес-секретарем глави держави.