Разумков зауважив, що "в таких умовах не починав свою роботу жоден уряд України" / фото УНІАН

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков вважає, що доопрацьовану програму дій уряду буде внесено до парламенту наступного тижня.

Про це він повідомив на телеканалі "Прямий" сьогодні ввечері.

На думку Разумкова, програма діяльності уряду потребує серйозного доопрацювання. Він нагадав, що саме таку позицію займають 13 комітетів Верховної Ради з 23, а інші колеги по парламенту розділяють цю думку.

Відео дня

"Я вам більше скажу - і уряд з цим погоджується. Я думаю, що найближчим часом ми побачимо доопрацьовану програму дій уряду. Думаю, що це буде наступного тижня", - сказав Разумков.

Читайте такожПроекти зареєстровані: Разумков заявив про необхідність змінити "мовний" закон

Він зазначив, що не хоче бути адвокатом Кабінету міністрів: "Але давайте будемо реалістами - цей уряд прийшов фактично на початку пандемії, і було два варіанти - або займатись і писати обгрунтовану програму дій уряду, або займатися реальними речами. Повірте мені, багато урядовців, в тому числі прем'єр, не відпочивали в своїх кабінетах, вони багато працювали" .

Разумков зауважив, що "в таких умовах не починав свою роботу жоден уряд України".

Він припускає, що уряду доведеться вносити зміни до програми, враховуючи наслідки, зокрема, для економіки ,пов'язані з пандемією коронавірусу.